Thursday, May 10, 2012

HAPPY BIRTHDAY girlfriends! :)



HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY TO NURUL NAJWA HASSAN
HAPPY BIRTHDAY TO YOU

Nurul Najwa Hassan,

Happy 15..

16..


17...

18...

19!!!
Happy 19th birthday girl! semoga panjang umur, murah rezeki, menjadi insan yang lebih solehah and may all your wish and dream come true girlfriend! 

sabar banyakbanyak, always remember that INNALLAHAMA'ANA, ALLAH tu uji hambanya kerana dia sayang, lagi kuat iman seseorang tu, lagi besar ujiannya, sabar banyakbanyak tau! jangan lah nak menangisi, meratapi sangat si dia tu, haaa move on girl! you can do it! yeah, i know u're strong! :)

GOOD THINGS COME TO THOSE WHO PATIENT! kalau nak bagi nasihat banyak sangat kan dah bagi, remember that anything i'll always here for you, always!you know kalau nak bagi i bebel ni memang 10 page pun tak habis kan, hehee so i try kurangkan :)

hurm, dah 4 years kan kita kawan, satu class, satu team

satu sekolah


satu kolej

daripada you agas 

sampai dah market, 


'wawackewshffleajewk'
daripada you minat shuffle 

sampai k-pop, 

daripada you amek gambar dari jarak dekat 

sampai orang lain amekkan gambar, 

daripada you sexy tak cukup kain

 sampai you berpurdah, 

daripada you pakai phone nokia baling anjing yang jatuh kat paip time spot check sampai you pakai nokia baby square, daripada i rimas dengan your emotional sampai i get used to it, and all your stupid love story daripada scandal you yang lelaki tak berapa nak tulen sampai lelaki maskulin, daripada you punya wish list birthday CD yovie & nuno sampai bunga DAISY, daripada you comot sampai cantikcunmelecun, dariapada you bersosial dekat myspace sampai lah twitter, and insyallah daripada bujang sampai you kahwin, senang cerita dari dulu sampai sekarang! hahaha,  i akan tetap jadi bestfriend you! lepasni maybe dah tak samasama lagi, but please always remember that if u need to share anything just call me up okay, i'll try my best to find some time for you, i may not be your good friend, keep on nagging and ignoring you most of the time when you need someone to hold the most, but i can promise you that i'll be your sahabat langit bumi, sebujang sekawen sampai syurga selamanya okay, in case i pergi dulu sebelum you, insyallah we will meet in heaven :D


remember this? everything yang you dah bagi dekat i, memang wawa nampak tiqa macam tak appreciate but deep inside i do appreciate it, everytime i miss you, i'll read those letters and gelak sorangsorang again and again, memang i tak reti simpan barang, 


remember this? you bagi punya elok bersampul, tapi u see i dah koyakkan hehe buttt still 

sampul dia i simpan, 


and this! i really love this yang bagi kekuatan dekat i, thanks NAJWA!












and all of this moment, i'll always remember, thanks for the good memories friend! i love you, do remember me, and yeah baik buruk kau memang aku terima, nak cakap buruk mana lagi? memalukan diri dekat HUTAN BANDAR, haaa banyak sangat tak terkira nak cerita, hahaha, so please beautiful girl, dont waste your tears for someone who doesn't even deserve it, dont let him or your hatres take away your smile, even how pain you are, just keep on smiling and pray for the best, okay sebab aku tak pernah putus doakan kau dalam setiap sujud aku so kau pun tak boleh putus doakan yang terbaik untuk diri sendiri! i love you wawa! HAPPY BIRTHDAY AGAINNNNNN! :) :*
 nahhh aku pun ada gambar memalukan dengan kau, malu samasama, hehe, ILY!

P/S : kau tau aku on myspace semata nak amek semua gambar ni, aku reset password sebab dah lupa on mail semua sanggup tau, walaupun line asyik terdisconnect je aku sabar sebab kau! so do appreciate it walaupun tak seberapa and lambat! hehe, good night wawa, jangan marah kita curi gambargambar awak, bye, ILY! <3





 sincerely,
SAHABAT LANGIT BUMI SEBUJANG SEKAWEN SAMPAI SYURGA SELAMANYA :)